Image
IT Support Services

Poslužitelji za podatke

Nudimo skalabilne poslužiteljske sustave za aplikacije i performanse koje tvrtke trebaju, od jednostavnih radnih opterećenja do poslovnih kritičnih opterećenja. Veličina podataka na korporativnom tržištu raste eksponencijalno svakim danom, kada to uzmemo u obzir budući da integritet podataka, cijena i izvedba dolaze u prvi plan u poduzećima.

divider

U večini slučajeva koristimo SYNOLOGY NAS uređaje za pohranu podataka. NAS (Network Attached Storage) je uređaj koji pruža umreženu lokaciju za pohranu vaših eksponencijalno rastućih podataka, bilo kod kuće ili za vašu tvrtku. Synology NAS ide dalje od toga, omogućujući vam stvaranje privatnog oblaka za pohranjivanje, pristup, sigurnosno kopiranje i dijeljenje svih vaših datoteka slobodno i sigurno.

Pouzdanost

Pouzdanost

S našim stručnim osobljem pružamo točne, pouzdane i etičke usluge. Za vaš brend primjenjujemo najbrže i najpouzdanije metode.

Lojalnost

Lojalnost

Naš dugogodišnji rad se nastavlja do završetka posla. Sa svim tvrtkama s kojima surađujemo uspostavljamo čvrste i dugoročne odnose.