Image
IT Support Services

Offsite rješenja u oblaku

Pohrana u oblaku znači tvrdi disk dostupan na internetu; je usluga koja vam omogućuje pohranu vaših datoteka i jednostavan pristup s bilo kojeg uređaja bilo gdje u svijetu. Također možete koristiti uslugu pohrane u oblaku za sigurnosno kopiranje datoteka, ali morate biti oprezni jer kada se vaše datoteke izbrišu s vašeg računala, mnoge će usluge također izbrisati vaše datoteke u oblaku kako bi sve ostalo sinkronizirano.

divider

Mnogo je prednosti pohranjivanja vaših datoteka u oblak. Svoje datoteke možete pregledavati s bilo kojeg telefona, tableta ili računala spojenog na internet, a budući da oblak može osigurati sigurnosne kopije datoteka, čak i ako izgubite telefon ili se računalo pokvari, vaše datoteke nikada neće biti izgubljene. Korištenje računa u oblaku je bez napora i lako, ali malo je teško odabrati koju uslugu koristiti.

Pouzdanost

Pouzdanost

S našim stručnim osobljem pružamo točne, pouzdane i etičke usluge. Za vaš brend primjenjujemo najbrže i najpouzdanije metode.

Lojalnost

Lojalnost

Naš dugogodišnji rad se nastavlja do završetka posla. Sa svim tvrtkama s kojima surađujemo uspostavljamo čvrste i dugoročne odnose.