Image
IT Support Services

Najam i prodaja IT opreme

Preporuča se svima koji kapital žele prebaciti u redovni mjesečni trošak. Mi se brinemo o vašim uređajima tijekom cijelog vijeka najma i trajanja. Uključeno održavanje osiguravava neprekinutost u radu, izbjegnite troškove prekida u radu zbog servisnih popravaka i snižene interne troškove održavanja.

Najmom oslobađate više kapitala za ulaganje u vlastitu kompetentnost na tržištu. Najam nije kapitalno ulaganje poput kupnje opreme, već porezno priznati mjesečni trošak. Dosada ste za informatičku opremu imali fiksni jednokratni izdatak i neodređeni životni vijek uređaja, a najmom amortizirate taj trošak tijekom ugovorenog razdoblja usluge.

Zbog mogućnostipromjene broja uređaja više nećete razmišljati o višku ili manjku opreme uzrokovane fluktuacijom broja zaposlenika.

divider

Statistike pokazuju da je 4-godišnji ciklus idealan kao vijek korištenja informatičke opreme. Nakon tog vremena tvrtke troše čak 40% više budžeta na popravak IT opreme u odnosu na novu opremu. U nekim slučajevima troškovi popravaka stare opreme i premaše eventualni trošak kupnje nove opreme.

Pouzdanost

Pouzdanost

S našim stručnim osobljem pružamo točne, pouzdane i etičke usluge. Za vaš brend primjenjujemo najbrže i najpouzdanije metode.

Lojalnost

Lojalnost

Naš dugogodišnji rad se nastavlja do završetka posla. Sa svim tvrtkama s kojima surađujemo uspostavljamo čvrste i dugoročne odnose.