Image
IT Support Services

Mrežna, sigurnosna i infrastrukturna rješenja

Cjelokupnost mjera koje se poduzimaju protiv prijetnji koje dolaze s interneta naziva se mrežna sigurnost. Informacijska sigurnost dobiva na značaju razvojem sustava u informacijskim tehnologijama, širenjem interneta u sve veće mase i rastom njegovog obujma. Sigurnosni stručnjaci također moraju implementirati složenije sigurnosne politike kako bi se mogli obraniti od prijetnji svojim mrežama. U mrežnoj sigurnosti nije dovoljna samo kontrola pristupa važnim resursima, osim toga potrebno je poduzeti niz različitih mjera.

divider

S tradicionalnim vatrozidnim sustavima koji ne ispunjavaju trenutne zahtjeve, pružatelji sigurnosnih usluga počeli su razvijati metode koje sprječavaju proboje sigurnosti i ispituju dubinski sadržaj podataka kako bi otkrili zlonamjerni softver u mrežnom prometu. Osim toga, tvrtke su morale snositi troškove velikog broja sigurnosnih uređaja kako bi zatvorile ranjivosti tradicionalnih metoda vatrozida. Budući da se svi tradicionalni uređaji moraju zasebno nadzirati i upravljati, to zahtijeva dodatni operativni rad i radnu snagu.

Pouzdanost

Pouzdanost

S našim stručnim osobljem pružamo točne, pouzdane i etičke usluge. Za vaš brend primjenjujemo najbrže i najpouzdanije metode.

Lojalnost

Lojalnost

Naš dugogodišnji rad se nastavlja do završetka posla. Sa svim tvrtkama s kojima surađujemo uspostavljamo čvrste i dugoročne odnose.